петък, 15 януари 2016 г.

Пътят на душите - Д-р Майкъл Нютон 2 част

   "Когато погледнат към разтворилото се небе над тях, пациентите споделят, че духовният свят сякаш излъчва различни сияния. Досега не съм чул да споменават за матиления мрак, който свързваме с далечния Космос.

   Групите от души, които клиентите виждат в центъра на този амфитеатър , приличат на безброй ярко светещи звезди, които се движат бързо, докато други се носят по течението. Най-отдалеченитесъсредоточавания на енергия са описвани като"острови от мъгливи воали". Казвали са ми, че най-отличителната черта на духовния свят е непрекъснатото усещане за могъща духовна сила, която поставя всичко в една свръхестествена хармония. Хората казват, че това е мястото на чистата мисъл.

   Мислите могат да приемат различни форми. Точно на тазиудобна позиция от тяхното завръщане душите започват да предчувстват срещата с другите, които ги очакват. Те може да са видели някои от тези придружители още на входа, но с повечето се виждат за първи път.
Без изключение душите, които искат да осъществят контакт помежду си, особено докато се движат , го постигат просто като мислят за съществото, с което искат да се свържат. Внезапно повиканата личност се появява в духовния ум на пътника.

   Телепатичното общуване чрез енергията на всички духовни същества  дава възможност за невизуално привличане , докато две  енергийни форми , които на практика са близо една до друга , осигуряват по-непосредствена връзка. Разказите на моите пациенти за начина на тяхното духовно пътуване, маршрути и крайни цели са еднородни, въпреки, че онова, което виждат по пътя, е специфично за всеки човек.

   Опитах се да намеря в папките си със случаи пациент, чиито преживявания по този маршрут към крайното духовно местоназначение са предадени описателно  и в същото време  са показателни за това, което са ми казвали и много други.
Избрах един проницателен 41-годишен график-дизайнер със зряла душа. Душата на този мъж беше изминавала този път много пъти между дългата поредица от животи. "

Източник: // "Пътят на душите" - Майкъл Нютон