събота, 15 август 2015 г.

Разхвърляни мисли за разхвърляни усещания

Тиха, гореща нощ...стая осветена от прецизно подредени свещи, цигарен дим с аромат на ванилия , прокрадващ се през пукнатините на сгъстеният до пръсване от страст и секс въздух...часовника на нощното шкафче отмерваше прецизно минутите на екстаз и червена еротика....игра на думи....колко е лесно да подпалиш света, само с едно щракване на пръстите.....само с един поглед.....и е в краката ти.......да този същия, мъжкия свят.....неповторимия, красивия, единствен такъв...този, които си струва да се научиш да подчиняваш и да се оставиш да бъдеш подчинявана.....да милваш и да бъдеш милвана....любена.....обичана....множество оргазми, промукващи се от пръстите ....секунди, минути...часове....животи.....множество...близки и далечни....неповторими...безкрайни......затваряш очи и живееш чрез сетивата си............тези най-силните, най-могъщите.....най-истинските.......копнея за тези моменти.....сънувам ги....жадувам ги......и ги изживявам реално............и Обичам.......

17.10.2013г (
Dianne Dimitroff)....and ......Bilingual.....
"Разхвърляни мисли за разхвърляни усещания"


Разхвърляни мисли за разхвърляни усещания

Спокойна лятна вечер.....бутиков хотел, стил, уют и приглушени светлини...и съблазън в бяло.
Огромното меко легло в черен сатен с ръчно избродирани инициали
LR в горния десен ъгъл предвещаваха дълга бурна нощ с много еротика, стонове, раздиращи горещия въздух, пръскаща любов и неповторими оргазми.
Аз, тя и той помежду ни......аз и тя с мръсни мисли, влажни погледи и доволни усмивки.....той-спокоен , 
удовлетворен, изчакващ, уважаващ, желаещ и надървен до пръсване. Светлината в стаята идваше само от прецизно подредени малки, ароматни свещи. Мириса на ябълка и канела засилваше желанието и изостряше сетивата ни. С напредването на нощта страстта вземаше връхната си точка ......сублимен момент.......нощта бе една от най-изключителните,  изцедихме я до последната капка, взехме всичко, което ни предложи.......утрото ни посрещна с топли слънчеви лъчи, прокрадващи се през тежките пердета.
С нея бяхме събудени от две червени рози, плъзгащи се по устните ни......и две чаши горещо кафе...Обичам ......

26.05.2013г(
Dianne Dimitroff......and...Anonymous....and.....)
"Разхвърляни мисли за разхвърляни усещания"


Разхвърляни мисли за разхвърляни усещания

Студен вятър пронизваше всяка част от тялото ми,но не спирах да вървя.Усмивката беше на лицето ми,както и моето Чувство беше до мен...........сняг,лифт,пуканки, минерална вода и чифт топли ръкавици........зимна приказка. Страх, емоция, вълнение, примесени с много смях и завършващ с миг на възбуда и говорещи погледи.Чувството за несигурност, породено от клатушкането на лифта изчезна в мига, в който той ме придърпа до себе си, силно прегръщайки ме...моменти на истинска наслада ..........
Температурата горе беше доста по-ниска, малки дечица с алено червени бузки щъкаха навсякъде по снега.
Натъкнахме се на едно уютно и топло място; качих се по стълбите на втория етаж, масата в ъгъла ми изглеждаше най-подходяща.......нямаше как да пропусна капучиното, не подминах и цеденото мляко с боровинки....мммммммм.....дълъг разговор, топли погледи.....целувки.
Без особено значение бяха и двойката на съседната маса, леко пийнали с особено извратено чувство за романтичен следобед......просто част от интериора.....друго беше важно, друго беше истинско, съществено и значимо.Толкова беше хубаво, че не исках да тръгвам .....всъщност не съжалявам.....ако не бях си тръгнала от там , нямаше да изпитам оргазма във въздуха малко по-късно и нямаше да съм причина за усмивката му ,докато ме гледа. Обожавам моментите на истинска наслада.............. .
Честит Вторник.............
29.01.2013г. (
Dianne Dimitroff)
"Разхвърляни мисли за разхвърляни усещания"