петък, 26 май 2017 г.

Интимността на дъждовното време

Валеше...беше тъмно...написа ми, че идваш след минута.
Бях навън и те чаках на тротоара, близо до университета...
Фаровете ме осветиха...познах те, спря и ми отвори вратата...сгънах бързо червения чадър и се качих...усмихваше ми се...бях с високи черни токчета, мрежести чорапи и черен шлифер, под който бях само по черно, дантелено бельо...целуна ме и потеглихме.
Чакаше ни час път...наслаждавах ти се...ти на мен също...стискаше ръката ми и ми говореше някакви неща.
Не след дълго вече бяхме извън града, шофираше бавно, защото искаше да се насладиш на всеки миг...
Докато обсъждахме моментите от деня леко плъзнах ръка и разкопчах колана и копчетата на дънките ти...пръстите ми бяха студени, а погледа ми влажен...бях възбудена, но знаеше, че не можеш да спреш.
Увеличи скоростта...а аз не спирах...нито да те гледам, нито да...
Наслаждавах ти се...исках те...предизвиквах те...обожавам да те предизвиквам...знаех, че ще си го получа в големи дози...
Държах те в онова състояние ...на предела...границата между контрола и кулминацията.
Наближихме хижата, намери място за паркиране и изгаси двигателя.
Не спираше да вали, затичахме се към входа и влязохме бързо вътре...уникална, малка, бутикова, уютна хижа...приглушената светлина и топлата атмосфера придаваха чувство на еротика и интимност...аромата на канела и ванилия отваряше сетивата ни.
Качихме се на третия етаж, отключи стаята и влязохме вътре...спокойно и красиво...прегърна ме и ме погледна...обичам да се вдигам на пръсти, за да те прегръщам...
Отвърза ми колана и шлифера падна на земята, бутна ме на леглото и легна върху мен, усещах ти тежестта, силата, закрилата, любовта, страстта...милваше ме,целуваше ме...и...усетих те в себе си...адски твърд, пулсиращ...искащ ме до болка...люби ме цяла нощ.
Рано сутринта заспахме изтощени и спокойни...следващия ден беше пред нас и за нас, обещавайки същото...
Целувам...

26.05.2017
Диана