сряда, 14 юни 2017 г.

Помощ! Тя ще ме побърка.

Кое поведение не е нормално за една връзка Мария Господинова | 29 окт 2012 Помощ! Тя ще ме побърка!
Жените са мили и нежни същества. Да, така учат момченцата от малки техните майки и бащи. Има някои фактори обаче, които могат да превърнат всяка фина дама в истински звяр или по-лошо... в психопат. Това може да се дължи на комплекси, неудовлетвореност или проблемно детство. Може да е всичко! А ето и 8 знака, че си имате работа с жена-психопат.

1. Тя е прекалено ревнива
Тази жена непрестанно се страхува да не ви загуби. Тя е готова на всичко само и само да сте с нея. Иска непрекъснато да демонстрирате верността си към нея и може да ви отрови живота с подозренията си. Каквото и да правите, тя вечно се съмнява и се чувства застрашена. Не ви дава да имате жени приятелки, а когато заговорите за бившите си, направо изпада в истерия.

2. Тя контролира живота ви
Помните ли кога за последно имахте собствено мнение? Кога взехте някакво решение, което бе ваше? Кога не се е налагало да обяснявате какво правите, защо го правите? Не! Това е, защото животът ви е контролиран и то не от вас. Тази жена е тип психо, което умее да манипулира и смущава мъжа, карайки го да вярва, че той е отговорен за това, че тя е ядосана или разстроена.
Контролиращите жени убеждават мъжа, че те знаят по-добре от него какво му трябва и дори започват да избират дрехите от гардероба му, с които се облича. Ако сте навън с приятели, тя ще ви звънне поне 15 пъти, за да е в течение какво се случва с вас и за да ви инструктира кога трябва да се приберете.
Този тип жена няма да ви крещи, тя спокойно ще усуче така разговора, че вие сам ще искате да ѝ се отчитате, сякаш сте ученик на разпит пред директора.
Още по темата
Защо не можете да го преживеете?
Как да се справите с ПМС – ръководство за мъже

3. Тя прави параноични предположения
Ако някоя друга жена ви потърси, дори това да е шефката ви или ваша роднина, тя ви удря един разпит и никога не е доволна от това, което чува. Може да сте закъснели с 2-3 минути, но за нея няма значение и ви посреща с репликата: „Трябваше да си тук преди 3 минути". Ядосва се всеки път, когато в радиус от 10 метра има някаква жена и така и не се отказа да ви пита „Какво я зяпаш?", въпреки че вие дори гледате в другата посока.

4. Опитва се да се нарани или да се самоубие
Когато психото усети, че вие не сте щастлив и търсите начин да се отскубнете от оковите на връзката ви (които в нейните очи не са никакви окови), тя започва да заплашва, като в началото това са само думи от сорта на: „Ако си тръгнеш, ще се самоубия".
При някои жени това са само думи, но други са напълно способно да си режат вените и да пият хапчета.

5. Тя спори не с думи, а с бой
Агресията е друга форма на някакво отклонение. Има жени, които в скандала се палят до такава степен, че дори звучният шамар не ги разтоварва, а налитат на мъжете си с юмруци, ритници, хвърлят предмети или вадят ножове и пистолети. Ако попаднете в подобно бойно поле, бягайте бързо от тази връзка.

Източник: Tialoto.bg

Контролиращите личности

http://webstage.bg/filosofiya-i-psihologiya/4362-kak-kontrolirashtite-lichnosti-vi-paralizirat.html