понеделник, 27 април 2020 г.


"Прекалено много ми е писнало от мисловните игричките. Приключих с объркващите тактики, използвани от твърде много хора в днешно време. Не искам да бъда разигравана сякаш съм някаква кукла на конци. Искам зряла връзка, в която всичко е открито, и всички намерения са прозрачни.

Не искам повече лъжи и половинчати истини. Нуждая се от честност, зрялост и откритост.

Аз съм човек, който обича дълбоко, с цялото си сърце. Третирам хората, с които се срещам с пълното си уважение. И имам нужда да получавам същото в замяна.

Накрая всичко е толкова просто. Или ме искаш в живота си или не. Няма средно положение. Няма сива зона. Ако не искаш да ми дадеш същите честност, уважение и доверие, които аз ти давам, значи не ме искаш въобще, и аз не те искам в живота си.

Ако ме искаше, щеше да можеш да ми дадеш всичко, което поискам дори и повече. Щеше да бъдеш открит и честен. Щеше да ме уважаваш достатъчно, за да ми кажеш цялата истина, вместо да се мъчиш да криеш неща от мен.

Любовта е свещена. Тя е нещо изключително специално, което трябва да бъде преживяно колкото се може по-чисто и по-пълно. А не е това, което подшушваш в ухото на някой в разгара на момента. Любовта е избор, който правиш да бъдеш открит и честен всеки ден.

Омръзна ми да бъда в незрели връзки. Всеки прави грешки, но когато все същите стари неща се появяват отново и отново, е време да се върнеш крачка назад и да помислиш къде бъркаш.

Животът е прекалено кратък, за да се примиряваш с по-малко от една страхотна, честна и изпълнена с доверие любов. Не ме е грижа колко време ще ми отнеме да я намеря, но няма да приема нищо по-малко. Ще прекарам целия си живот сама, ако трябва. Това е цена, която си струва да платиш.

Когато най-накрая се появи единствения, ще знам. Ще го почувствам дълбоко в себе си. Всичко ще бъде толкова естествено и лесно. Няма да се налага да го карам да прави нещата насила. Няма да се налага да му казвам, че трябва да бъде честен, защото ще цени това качество колкото мен.

Ако сте във връзка с някой, който се държи с вас сякаш сте утешителна награда и ви приема за даденост, значи трябва да му кажете следното: Ако искаш да бъдеш с мен, трябва да решиш. Или ме искаш или не? Каквото и да избереш по-добре побързай, или ще направя избора вместо теб."