неделя, 16 юли 2017 г.

Шарън

"  Скъпи мамо и татко,
Откакто съм в колежа, ви пиша много рядко и се надявам да ме извините за моята небрежност. Сега ще ви разкажа за всички неща, които се случиха, но преди да продължите да четете, ви моля да седнете.

И така, аз в момента съм добре. Фрактурата на черепа и мозъчното сътресение, които получих, след като скочих от прозореца на общежитието, когато скоро след пристигането ми избухна пожар, са почти излекувани. Изкарах само две седмици в болницата и сега вече мога да виждам нормално. Имам силно главоболие само веднъж дневно. Цяло щастие е, че пожарът в общежитието, както и моят скок, са били забелязани от служителя на съседната бензиностанция и той се е обадил да повика пожарна и линейка. Той дойде да ме види в болницата, а тъй като нямаше къде да отида, след като общежитието изгоря, беше така любезен да ме покани да отседна в неговия апартамент.
Той всъщност представлява една приземна стая, но не е лош.
Въпросният човек е много хубаво момче и ние се влюбихме силно. Сега смятаме да се женим. Датата още не е насрочена, обаче ще бъде, преди бременността да проличи.

Да, мамо и татко, аз съм бременна. Знам с какво нетърпение чакате внуци и съм сигурна, че много ще се радвате на бебето и ще му дадете същата любов и всеотдайни грижи, които дадохте на мен в моето детство.
Причината сега да отлагаме нашата сватба е, че моят приятел има дребна инфекция, която не ни позволява да преминем през задължителните предбрачни кръвни изследвания, а оз по небрежност също я прихванах от него.

Сега, след като узнахте всичко случило се напоследък, искам да ви кажа, че нямаше никакъв пожар в общежитието, не съм имала мозъчно сътресение и фрактура на черепа, не съм била в болница, не съм бременна, не съм и сгодена, нямам инфекция и нямам никакъм приятел.
Обаче получих тройка по американска история и ме скъсаха на изпита по химия и аз ви моля да погледнете на моите оценки в подходяща перспектива."
   
                  Ваша любяща дъщеря Шарън

Шарън може и да е скъсана по химия, но по психология получава " отличен".