събота, 14 ноември 2020 г.

🍃" Ми ке боледува, оти заради децата се влачите с години беэ любов эаедно. 🍃И тровите, тровите около него. 🍃А децата са като антени, като сюнгери, чисти, чисти... 🍃И сичката ви нелюбов попиват, и сичката ви лъжа. 🍃И кога им река: "От вас е болно, прошка да му искате. 🍃И от Бога прошка да молите, дека детето си затривате!", они крекат като жаби: "🍃Ма ние го обичаме"...

🍃Арно, викам, вида, дека го обичате, кой си не обича детето, ма вие не се обичате веке, ви думам! 🍃Ако се разделите с добро, с уважение, по ли малко ке го обичате? 🍃”Ма оно ке страда ного, ако се разделиме", ми отговарат. 🍃Е, па сега малко ли страда, питам. Они траат. 🍃Думам им: "Нещастните хора, пияниците, болните от нелюбов ора щастливи и здрави деца немат".
🍃
А они ми се сръдат. 🍃Човеко се е сърдит на истината. 🍃Не му понася. 🍃И дошел при мене да го излажем, дека с билки и доктори може да му се излекува болестта на душата. 🍃Ми не може, Боже. Душата се лекува с любов и вера. И с истина. 🍃Ти сам ако си ги не дадеш, и Бог не може да ти помогне.

🍃Ората не могат да разберат, дека требе да са заедно само докат любовта е с них. 🍃Ошла ли си е от единийо, ошла си е от двамата. И тогава требе да се разделят , та да спасат детето. 🍃И себе си така да спасат от болести, и душите си от мъки."

Ванга P.S. Източник: интернет, снимка: интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар