понеделник, 2 септември 2019 г.

НЕслучайност


Наскоро се видях с човек, който също не беше случаен в живота ми. Появи се точно, когато имах нужда от отговори, от светлина и яснота.
Чист човек, с вътрешен мир и кристално сини очи.
Едно от нещата, които ми каза бе свързано със зоната на комфорт.
Колкото повече се застояваш в зоната на комфорт, толкова повече кръга около теб се смалява, започва да прилича на блато и става отровно.
Когато започнеш да излизаш от зоната на комфорт, енергията се раздвижва и изчиства, уголемява …
Започваш да се изкачваш на друго ниво. Много е важен процеса на празнуване на новата зона, с новата енергия. След като отпразнуваш този процес, осъзнато и изцяло, продължаваш изкачването, посредством отново излизане от зоната. Така процеса отново се повтаря и така енергията се уголемява и остава чиста. Такава, каквато ни е нужна за нашето осъзнато  духовно израстване.
Постигането на вътрешен мир ни помага да синхронизираме духа с тялото. Както е нужен баланс във вселената, така е нужен баланс и в самите нас, за да изпълним мисията си тук.
Често осъзнаването се проявява чрез болката, затова не бива да я отричаме , а е нужно да я приемем и оставим да отмине. При нас , в резултат на този процес остава самото  осъзнаване. Нужно е да го съхраняваме и помним, за да не се налага да преминаваме отново през същите уроци, докато ги научим.
Колко ще продължи този кръговрат, зависи от това, доколко разбираме законите на вселената и самите себе си.

02.09.2019г
Dianne

Няма коментари:

Публикуване на коментар